image1 image2 image3
logotype

De Drumlessen

 

Voor beginners bestaat de drumles vooral uit het aanleren van de basisritmes, fills en de basistechnieken. Ook zal er een begin gemaakt worden met het aanleren van het notenschrift. Ik werk met een map met stencils. Het notenschrift helpt de leerling zoveel mogelijk zelfstandig te worden. Sommige leerlingen willen geen noten leren lezen en werken liever auditief. Dit is ook prima. Het ontwikkelen van het gehoor en geheugen vormt namelijk ook een belangrijk deel van de lessen. In de lessen wordt er vrij snel een begin gemaakt met het meespelen met playalongs en het meespelen met bestaande muziek, om al het geleerde in de praktijk te brengen en ter voorbereiding van het spelen in een band. Bovendien is er veel plezier te beleven aan het meespelen met muziek. Ik ga altijd zoveel mogelijk mee met de muzikale voorkeuren van de leerling.

 

Voor gevorderden wordt er gekeken waar de leerling beter in wil worden en aan wil werken. De nadruk in de lessen ligt op precisie, timing, groove, techniek en intentie. Er bestaat de mogelijkheid om het gespeelde op te nemen en terug te luisteren/te analyseren.

 

Ook de voorbereiding voor het conservatorium is mogelijk.

 

Ik ben zelf in vele stijlen thuis en heb als voorkeur; Pop, Rock, Funk, Wereldmuziek, Tribal en Jazz.

 

Mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of bel 06-47946487 voor een GRATIS Proefles.
free joomla templatesjoomla templates
2018  Drumles Amsterdam voor Kinderen, Volwassenen Beginners en Beginner uit Amsterdam-West, Oost, Zuid, Noord, Osdorp, Zuidoost, Centrum , Ijburg, De Pijp van Geert Sluijter, Kind  globbers joomla templates